marți, 19 aprilie 2011

Campania 06

Pentru a vizualiza brosura din campania curenta, campania 06, accesati linkul http://www.avoncosmetics.ro/PRSuite/eBrochure.page?index=1&cmpgnYrNr=201106, acolo veti gasi produse noi si interesante, cum ar fi noua apa de toaleta Scentini, disponibila in 2 arome senzationale : Scentini Plum Twist si Scentini Citrus Chill. Pretul este deasemenea foarte accesibil , acestea fiind la un pret de numai 20 de lei. 

Doresti o privire intensa? Atunci, o alta alegere extrem de buna ar fi creioanele de ochi din aceasta campanie. Cand spun asta ma refer la Creionul retractabil pentru sprancene, disponibil pe 3 nuante, la Creionul retractabil pentru ochi(ofera un contur cremos si precis)  si la Creionul de ochi Jilian Dempsey Professional(contur pentru ochi, cu buretel special pentru fixarea culorii). Oricare din aceste 3 creioane este disponibil la pretul de 10 lei.
Dupa oja mata, care a fost in voga multa vreme, urmeaza nuatele noi, neon! In campania 06, Avon ne uimeste cu 2 oje noi, pe culori vii, in tentinda cu primavara, si anume Blue Shock si Vivid Violet, 2 nuante puternice si intense.
 Vrei o piele cat mai catifelata, sa ai un corp cat mai ingrijit, o piele mereu proaspata? Iti recomand sincer gama Avon Naturals( un set contine un gel de dus, menit sa curete si sa revigoreze corpul , un spray de corp care racoreste si reimprospateaza pielea si o lotiune de corp). In Campania 06, poti comanda orice produs din aceasta gama cu 9 lei , si sa il achizitionezi pe cel de-al doilea cu 7 lei.  Avon Naturals contine:
-Setul cu cirese salbatice si nuscoara, care hranesc pielea
-Setul cu violete si lycheele care catifeleaza
-Setul cu mere glazurate si nuci, care hidrateaza pielea
-Setul cu lamaie, menit sa revigoreze corpul
-Setul cu capsuni si guava, care ingrijesc pielea
-Setul cu rodie si mango , care energizeaza si
-Setul cu lavanda si musetel care calmeaza corpul

 La comandarea oricarui produs din colectia 24k Gold, de la paginile 20-25 , iti poti achizitiona :
Luciul de buze 24k Gold- cu numai 16 lei
Mascara 24k Gold-20 lei
Fardul de pleoape 24k Gold-25 lei


O alta oferta aurie, sunt tratamentele de noapte Anew(pagina 54 din brosura)
Crema Anew Rejuvenate -29 lei

Aceasta crema de noapte actioneaza in timpul somnului. Ingredientele active combinate cu tehnologia avansata iti garanteaza un aspect intinerit in fiecare dimineata. In aproximativ o saptamana liniile fine sunt mai putin vizibile, aspectul porilor este diminuat, iar tenul este mult mai tonificat.In aproximativ 2 saptamani, ridurile sunt estompate, tenul este mult mai intinerit si mult mai improspatat. Aceste rezultate au fost obtinute in urma unui studiu despre perceptia consumatorului.
Crema Anew Reversalist-39 lei
Tratamentul pentru ochi Anew Reversalist de la Avon ne convinge cu:
Faza 1: Imediat privirea capata un aspect mai luminos*

Faza 2: Estompeaza cearcanele, ridurile si liniile fine din jurul ochilor, in doar cateva saptamani*.

* Studiu asupra percepţiei consumatorului de 4 saptamani cu 152 de persoane 
Crema Anew Ultimate-44 lei

 Dupa 8 saptamani de utilizare zilnica, de doua ori pe zi, se pot observa imbunatatiri extraordinare ale aspectului tenului:- Dupa o saptamana100% imbunatatire a texturii80% imbunatatire a tonusului77% imbunatatire a aspectului tenului in zonele cu linii fine si riduri.Dupa o utilizare regulata s-a observat ca:- pielea capata un aspect sanatos- pielea isi imbunatateste elasticitatea, culoarea si luminozitatea
Dupa numai 7 zile de utilizare se poate observa o intinerire a pilei din jurul ochilor:- se estompeaza ridurile din jurul ochilor- se imbunatateste fermitatea pielii- se reduc vizibil pungile de sub ochi- se imbunatateste textura pielii, aceasta fiind mai putin fragila

Setul Planet Spa
 Puteti deasemenea sa optati produse naturale, din colectia Planet Spa, campania aceasta fiind o oferta foarte avantajoasa.
Setul de 4 produse cu minerale de la Marea Moarta are un pret de numai 40 de lei. Acest set contine :
-Crema emolienta cu minerale pentru picioare(pret standard:22 lei)
-Crema de maini cu minerale(pret standard:22 lei)
-Masca de par cu minerale de la Marea Moarta (pret standard:29 lei)
-Masca de fata cu minerale si namol(pret standard:25 lei)











Pentru comenzi sau inscrieri de reprezentanti sunati la 0736898037

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu