marți, 19 aprilie 2011

Competitie Reprezentanti C06-C07

Si pentru ca foarte curand o sa vina vara, Avon s-a gandit la o competitie intre reprezentanti, cu niste premii foarte atragatoare.
Poti castiga parfumul Up To You (50 ml), care se va lansa in campania 09, pe gratis daca dai in campania 06 o comanda de minim 230 de lei.
Un alt cadou ar fi Crema de zi regeneratoare Solutions Young Minerals (15 ml) pe care o vei primi la prima comanda cu un discount de cel putin 15% din campania 07. Aceasta crema poate fi folosita de orice persoana, indiferent de tipul tenului sau de varsta. Lansarea acestei game de crema va fi lansata in campania 07, de unde fiecare isi poate alege tipul de crema ideal pentru tenul si varsta corespunzatoare.
De departe cel mai atractiv cadou, in opinia mea a fost geanta Babiana, pe care o puteti viziona mai jos. Aceasta geanta va fi lansata in campaniile viitoare, dar poate fi achizitionata pe gratis, de persoanele care dau o comanda de cel putin 100 de lei, comanda care sa contina o Mascara Super Enchant, din paginile 2-34(campania 07).
Persoanele care vor da aceasta comanda de cel putin 100 de lei din paginile 2-34 (campania 07) vor primi geanta Babiana odata cu comanda din campania 08.
Cadourile pot fi vizionate in imaginea de mai sus!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu